X
GO
en-USnb-NO


Schenker kundesenter

 

 Transportkaos i Bergen

Sykkel-VM rammer varelevering

Author: Einar Spurkeland/7. juni 2017/Categories: Schenker NO

Bergen sentrum blir i praksis stengt for varelevering under sykkel-VM 16.-24. september 2017.

Det blir bare tillatt med varelevering mellom 04:00-08:00 i sentrum og i indre del av sentrum kun mellom 05:00-08:00. Veiene som er sykkelløyper blir stengt for vanlig biltrafikk mellom klokken 08:30 og 19:00. Deler av sentrum er avstengt hele døgnet, alle dager. Virksomheter som er avhengig av å bruke veiene som er stengt må derfor sørge for varemottak og -levering på kveld, natt eller tidlig morgen. Man må også være forberedt på at ansatte og kunder kan få større utfordringer med transport.

I store deler av sentrumskjernen blir det, av sikkerhetshensyn, tilrettelagt for varelevering i bestemte tidsrom om natten, og tidlig på morgenen mellom 04:00 og 08:00. Det vil ikke være mulig å kjøre inn eller ut i områdene utenom disse tidspunktene.
- Torgallmenningen og Ole Bulls plass, inkludert sidegater frem til neste kvartal: Klokken 05:00-08:00.
- Sentrumskjernen for øvrig: Klokken 04:00- 08:00.

Schenker AS har iverksatt et arbeid for å redusere ulempene for kundene, men det må påregnes ekstra kostnader for varelevering under mesterskapet. 

Vi oppfordrer kunder som er lokalisert til områder med restriksjoner eller leverer varer i disse områdene til å se om de kan endre transportoppdragene. Dersom man kan bestille mer varer før mesterskapet, så vil det være en fordel. Alternativt utsette leveranser til etter at mesterskapet er ferdig. 

Kunder som velger å ta i mot varer under mesterskapet må notere seg leveringstidene og gjerne ta kontakt med sin kontaktperson hos Schenker for å avtale nærmere hvordan leveransene skal skje innenfor det tilgjengelige tidsrommet.

Print

Number of views (1397)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x