X
GO
en-USnb-NO


Schenker kundesenter

 

 Schenker AS etablerer ny forskningspris

Schenker AS etablerer ny forskningspris

Schenker AS etablerer ny forskningspris

Author: Einar Spurkeland/Tuesday, September 4, 2012/Categories: Schenker NO

Schenker AS etablerer en ny forskningspris innenfor logistikk- og transportfaget. Logistikk og transport er en beskjeden forskningsdisiplin i Norge til tross for de store ressurser som tilføres sektoren årlig. Prisen kan bidra til at faget får økt fokus til beste for hele sektoren.
Gitt at det er tilstrekkelig kvalifiserte kandidater kan prisen bli en årlig begivenhet.
Prisen skal fremme kunnskap om logistikk og godstransport og har fokus på blant annet innovasjon og  miljø samt bidra til å styrke bransjens omdømme og samfunnsansvar.
Prisen, som er på 50.000 NOK, vil etter søknad gå til en forsker som kan dokumentere faglig arbeid innenfor logistikk og godstransport.
En fagjury med representanter for forskning og utvikling vil vurdere søknadene. Juryen vil prioritere forskning som har vært publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter og forskning som kan anvendes i logistikk- og transportnæringen. Formidlingsaspektet kan også ha betydning for tildelingen.
Det er ingen spesielle krav til søknaden, men den bør inneholde CV med relevant informasjon og begrunnelse for søknaden.

Nærmere informasjon: Einar Spurkeland, telefon. 971 39 905 - E-post: einar.spurkeland@dbschenker.comPrint

Number of views (4315)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x